Invisalign: de onzichtbare beugel!

Invisalign is een ultradunne transparante, bijna onzichtbare, methode om uw tanden recht te zetten en waarmee u nog stralender door het leven gaat!

Zo werkt het
Wij starten met een digitale scan van uw gebit, bij ons in de praktijk. Vervolgens wordt er met een 3D-beeldvormingstechnologie een reeks transparante aligners (hoesjes) op maat gemaakt, speciaal voor uw gebit. Deze hoesjes kunt u gemakkelijk zelf over uw tanden en kiezen schuiven. Ongeveer om de week doet u een nieuw setje hoesjes in, zodat uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak verschuiven.

Comfortabel en onzichtbaar
Door het materiaal waarvan ze zijn gemaakt zitten de aligners comfortabel en zijn ze nauwelijks zichtbaar. Ze zijn exact afgestemd op de tandvleeslijn. Hierdoor passen ze beter en kunt u ze zelf gemakkelijk in en uit doen. U draagt de aligners bij voorkeur 22 uur per dag. Tijdens het eten doet u de aligners uit.

Meer weten? Bekijk de behandelprocedure.

Vergoed door veel tandheelkundige-zorgverzekeringen
De Invisalign-behandeling wordt tegenwoordig gedekt door veel tandheelkundige- en zorgverzekeringen. Omdat de medische voordelen per polis sterk uiteenlopen bekijken we samen wat dit voor u betekent. Afhankelijk van de benodigde correctie en de duur van de behandeling, liggen de kosten tussen de €1.800- €2.300.

Benieuwd of een Invisalign behandeling bij u past? Bekijk dit filmpje.